KREATÍV
STUDIÓ

MIÉRT
ÉRDEMES
MINKET VÁLASZTANI?

ROLUNK

INGYENES KONZULTÁCIÓ

Minden leendő ügyfelünknek ingyenes konzultációt biztosítunk, hogy megtaláljuk a számára és cége számára legmegfelelőbb megoldást.

TELJESEN RESPONSIVE & MOBILBARÁT

Minden általunk készített weboldal és webáruház 100%-ban tökéletesen használható az összes okos telefonon és táblagépen egyaránt.

KERESŐBARÁT KÓDOLÁS

Weblapjaink a Google szemszögéből is kiemelt helyen végeznek. Oldalaink keresőoptimalizálás után a Toplista tetején teljesítenek és ott is maradnak.

KÖNNYŰ SZERKESZTHETŐSÉG

Az általunk készített oldalakat megrendelőink bármikor – akár otthonról is – frissíthetik, szerkeszthetik egyszerű kezelőfelületen keresztül.

HTML5, PHP, MySQL

Weboldalainkat a legújabb technológiák szerint alakítjuk ki. Képgalériák, videóbeágyazás, közösségi médiák és még számos szolgáltatás igény szerint.

GARANCIA ÉS SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Projektjeinkre 1 év garanciát vállalunk. Ügyfeleinket egy percre sem hanyagoljuk a projektek lezárását követően. Bármilyen hibát, fejlesztést 24-48 órán belül elvégezzük és kérdéseikre is szívesen válaszolunk.

KIK VAGYUNK MI?

Honlapot készítünk, keresőoptimalizálunk, arculatot tervezünk, marketing kampányokat viszünk véghez. Nem beszélünk róla, nem tanítjuk, nem oktatjuk ki ügyfeleinket, egyszerűen tesszük, amire felkértek. Hatékonyan, gyorsan. Csapatunk mind olyan szakemberből áll, ki eddigi pályája során megszerezte a megfelelő tapasztalatot és szaktudást, hogy minőségi szolgáltatást nyújthasson ügyfeleinknek, legyen szó tanácsadási vagy kivitelezési területről. Üzletpolitikánk, hogy munkáinkat a lehető leggyorsabban, de a minőséget mindig prioritásba helyezve végezzük, így megbízóinknak ne kelljen kompromisszumot kötnie valamely aspektus oltárán.
Kollégáink a maguk szakterületén mind tudásuk legjavával járulnak hozzá egy-egy projekthez, így legyen szüksége szövegmegmunkáló kisiparosra, digitálvászon-festőre, honlap-építészre vagy reklámászra, biztos lehet, hogy az iDevice Digital az Önnek megfelelő megoldást fogja nyújtani, hála a megoldáshoz szükséges szakember gárdának.
iDevice – A minőség szinonimája. Minden téren.

MIT KÍNÁLUNK ÖNNEK?

  • Profi márka építést
  • Több évnyi tapasztalatot
  • Precizitás, pontosság
  • Rugalmasság